top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
Tohinatiinat, Mira Flinkman ja Pauliina Syrjälä

Tohinatiinat tuo hulvatonta 

impron ilotulitusta 

iltoihin.

HINNASTO

TOHINATIINAT

IMPROVISOITUA OHJELMAA

Tohinatiinat on kahden naisen ja yhden tuuraajan improryhmä ja tuotamme improvisoitua ohjelmaa aikuisten illanviettoihin missä ei takakireyttä tunneta!

 

Improvisoidussa esityksessä ei ole ennalta sovittua käsikirjoitusta vaan näyttelijät saavat vaikutteita yleisön ideoista  sekä lähtökohdat lyhyille tarinoille, lauluille ja hahmoille. Annetuista aineksista kasataan esitys joka parhaimmillaan on yllätyksellinen, jännittävä, vaikuttava, mielettömän hauska ja taatusti ainutlaatuinen.

Esityksemme sopii hyvin syntymäpäiville, teemabileisiin, vuosijuhliin, pikkujouluihin tai oikeastaan mihin tahansa missä halutaan pitää hauskaa. Esityksessä pääsääntöisesti on mukana kaksi näyttelijää.

 

Kesto n. 35-45 min. 

 

Hinnoittelut yksityishenkilöiden, yhdistysten, järjestöjen ja yritysten tilaisuuksiin löytyy HINNASTOSTA.

     

Matkakulut Valkeakosken ulkopuolelle voimassa olevan verohallinnon suosituksen mukaan. Kilometrikorvauksen perussumma on 0,44 euroa/km lisäksi +3 snt/km per matkustaja.

 

Esiintymisajan peruutus on tehtävä viimeistään viikkoa (7 päivää) ennen, muutoin veloitamme 30% varaamasi esityksen hinnasta. Viime hetkellä peruutettu tai kokonaan peruuttamaton aika olisi voinut olla toiselle asiakkaalle tärkeä. Kiitos.

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy rohkeasti: 

tohinatuotanto@gmail.com

Tohina päälle

Tohinatiinat

TOHINATUURAAJA

Voimme iloksemme kertoa, että joukkoomme on liittynyt tohinatuuraaja.


Suuren kysynnän vuoksi emme aina saa aikataulutettua niin, että pääsisimme jokaiselle keikalle.
Kaikille keikoillehan me tietysti haluaisimme ja joka kerta kirpaisee kieltäytyä. Tämän vuoksi olemme tasaisin väliajoin miettineet olisiko ketään joka voisi tarvittaessa tuurata meistä jompaakumpaa. Ja onhan sellainen!

 

Katja ”Kake” Sillanpää on jo vuosia näytellyt kanssamme Valkeakosken kaupunginteatterissa, Kauppilanmäen Teatteri-illoissa ja improvisaatioryhmä I’MPROssa. Voisi siis sanoa, että Kakessa on elänyt tiina jo pidemmän aikaa. Nyt Kaken sisäinen tiina päästetään irti ja tästä kuusta alkaen hän on aito ja ensimmäinen, the one and only TOHINATUURAAJA! ❤️

Tohina päälle

Tohinatiinat.png
Instagram
CONTACT
bottom of page